Uitlaatservice Cuijk

Jij je handen vrij, je hond de tijd van zijn leven.

Uitlaatservice Cuijk prachtige avonturen

Prachtige avonturen

Je hond kan heerlijk snuffelen, rennen, spelen en hersenwerkjes doen.

Uitlaatservice Cuijk sociale ervaringen

Sociale ervaringen

De goedgemutste groep is geweldig sociaal gezelschap voor jouw hond.

Uitlaatservice Cuijk individuele aandacht

Individuele aandacht

Er is altijd ruimte voor extra aandacht waar jouw hond dat nodig heeft.

Uitlaatservice Cuijk veilige groepen

Vertrouwde groepen

Onze groepen zijn vaste groepen.  Fijn voor je hond om iedere week samen te zijn met zijn bekende maatjes!

Ik neem jouw hond graag mee op pad!

Voordat ik je hond introduceer aan de groep, wil ik graag met hem kennismaken. In een aantal individuele wandelingen leren je hond en ik elkaar kennen en bouwen we een vertrouwensband op. Zo weet jouw viervoeter dat ik hem de veilige steun en basis biedt die hij nodig heeft. En doordat alle honden op basis van dit wederzijds vertrouwen worden benaderd, ontstaat een stabiele, positieve en fijne groep.

Daarnaast helpen mijn honden en ik ook graag jongeren met oa autisme en ADHD. We geven ze de kans om met mij en de groepen honden mee te wandelen. Honden zijn fijne en pure dieren. Het gezelschap van een hond kan veel bijdragen aan het opbouwen van (zelf)vertrouwen.

Dit doe ik in samenwerking met Stichting COPA.

http://www.stichtingcopa.nl

 

Uitlaatservice Cuijk aangenaam
Uitlaatservice Cuijk luxe schoolreisjes

Luxe schoolreisjes

De hondenuitjes duren circa 2 uur en zijn als luxe schoolreisjes voor je hond. We bezoeken een fantastische locatie in de omgeving van Cuijk. Er is ruimschoots mogelijkheid tot lekker snuffelen, knuffelen, rennen, spelen. Ook zullen we leuke activiteiten samen doen. Tijdens de wandeling is er veel ruimte voor individuele aandacht voor je hond. Ik neem hem echt mee op pad, als deel van de groep, en zorg ervoor dat je hond de tijd van zijn leven heeft. Met de reis erbij is je hond heerlijk een dagdeel van huis.

Veiligheid voorop

Het is van belang dat ik iedere hond individueel goed ken en we wederzijds een vertrouwensband hebben. Hierdoor blijven de wandelingen overzichtelijk en veilig. Zo kan ik ook voldoende support bieden aan de honden waar zij dit nodig hebben. Mijn professionele kennis stelt mij in staat te begrijpen waarom honden zich op een bepaalde manier gedragen, waardoor ik alle sturing of steun kan bieden die een situatie vereist.

Uitlaatservice Cuijk veiligheid voorop

Reviews

Hoe de uitlaatservice werkt

Hondenuitlaatservice schipper socials-8

Ophalen

Ik haal je hond bij je thuis op. Mijn bus is ruim en comfortabel voor de honden.

Hondenuitlaatservice schipper socials-8

Lekker uitleven

Op geweldige locaties en met een groep honden mag je hond zich heerlijk uitleven.

Thuisbrengen

Thuisbrengen

Na de wandeling breng ik jouw hond thuis. Voldane viervoeter gegarandeerd!

Veel gestelde vragen over de uitlaatservice

Schipper is de naam van mijn hondenschool en uitlaatservice. Schipper is ook de naam van mijn Weimaraner reu, die altijd mee op pad gaat. 

Ik kijk altijd naar de behoeften en eigenschappen van de individuele hond. Voordat je hond mee gaat voor een wandeling, training of begeleiding, maak ik altijd uitgebreid met hem of haar kennis. Zo kan ik zijn karakter en behoeften goed in kaart brengen. Pas als ik weet hoe jouw hond in elkaar zit, ga ik met hem aan de slag. Ik wil alleen het beste voor jou en je hond.

Femke is kynologisch instructeur, moeder van twee zoons en trotse baas van twee prachtige Weimaraners: Schipper en Meisje. Ze doet niets liever dan erop uit te gaan en samen met de honden te genieten van het buitenleven. 

Ik haal je hond bij je thuis op. Mijn bus is ruim en comfortabel voor de honden. Op een geweldige locatie en met een groep honden mag je hond zich heerlijk uitleven. Na de wandeling breng ik jouw hond thuis. Voldane viervoeter gegarandeerd!

Abonnementen

1 wandeling per week – € 18,06 per wandeling
2 wandelingen per week – € 18,06 per wandeling
3 wandelingen per week – € 16,43 per wandeling
4 wandelingen per week – € 15,53 per wandeling

De tweede hond op hetzelfde adres krijgt 10% korting.

Abonnementskosten per maand:

1 wandeling per week – €66,22

2 wandelingen per week – €132,44

3 wandelingen per week – €180,78

4 wandelingen per week – € 227,80

 

 

 

Je krijgt een factuur toegestuurd, waarna je per bankoverschrijving kunt betalen. Ook kunnen wij je een tikkie sturen, zodat je jouw betaling gemakkelijk via de mobiele telefoon kunt voldoen. Als jij dat fijn vindt, is contant betalen ook mogelijk.