Hondenschool Cuijk

De beste hondenschool van Cuijk en omgeving!

Hondenschool Cuijk puppycursus

Puppycursus

Laat jouw hond uitgroeien  tot een lieve, sociale en stabiele hond.

Hondenschool Cuijk life skills

Leer je hond de vaardigheden die je dagelijks nodig gaat hebben.

Hondenschool Cuijk apporteren

Apporteren

Ga apporteren met je jachthond of lekker bezig zijn met je hond! Goed voor hond én baas.
Hondenschool Cuijk coaching hondengedrag

Coaching hondengedrag

Leer je hond goed begrijpen en word weer één team.

Puppycursus

In de puppycursus komt jouw pup op een positieve en speelse manier in aanraking met positieve leerervaringen. Je leert hoe jij je pup begeleidt in het ontdekken van die grote, nieuwe wereld.

Puppycursus2
Life Skills hondentraining2

Life Skills hondentraining

Schipper gooit vervolgtraining over een andere boeg! De Life Skills Training gaat verder dan alleen het gebruikelijke zit, af en blijf. Jij en je hond leren de juiste tools voor vele alledaagse situaties.

Apporteren

Heb jij een lekker energieke jachthond of wil je lekker bezig zijn met je hond, ga dan apporteren! Door middel van targets, spel en wederzijds vertrouwen krijgen jij en je hond les in apporteren. Binnen no time hebben jullie het apporteren onder de knie.

Apporteren ga apporteren
schippershondenservice-Coaching-hondengedrag

Coaching hondengedrag

Vertoont je hond gedragsproblemen? Dan gaan we werken aan jullie onderlinge samenwerking. Centraal daarbij is een goed begrip van hondengedrag. Meld je aan en word expert van jouw eigen hond!

Reviews hondenschool

Hoe de hondenschool werkt

Hondenschool Cuijk aanmelding

Aanmelding

Meld jou en je hond aan door te bellen of het contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur neem ik contact met je op.

Schippers Hondenservice kennismaking

Kennismaking

Ik maak kennis met jou en je hond. Aan de hand van de eigenschappen en behoeften van jouw hond maak ik een plan van aanpak.

Hondenschool Cuijk leren

Hondenschool!

Ik leer jou en je hond stap voor stap hoe je jullie doel kan bereiken. Altijd met het welzijn van je hond voorop!

Veelgestelde vragen over de hondenschool

Schipper is de naam van mijn hondenschool in Cuijk en uitlaatservice. Schipper is ook de naam van mijn Weimaraner reu, die altijd mee op pad gaat. 

Ik kijk altijd naar de behoeften en eigenschappen van de individuele hond. Voordat je hond mee gaat voor een wandeling, training of begeleiding, maak ik altijd uitgebreid met hem of haar kennis. Zo kan ik zijn karakter en behoeften goed in kaart brengen. Pas als ik weet hoe jouw hond in elkaar zit, ga ik met hem aan de slag. Ik wil alleen het beste voor jou en je hond.

Femke is kynologisch instructeur, moeder van twee zoons en trotse baas van twee prachtige Weimaraners: Schipper en Meisje. Ze doet niets liever dan erop uit te gaan en samen met de honden te genieten van het buitenleven. 

Dat is afhankelijk van het soort les dat je wilt volgen: de puppycursus, life skills-vervolgtraining, apporteertraining of gedragsbegeleiding. Je vindt de tarieven bij de specifieke diensten.

Je krijgt een factuur toegestuurd, waarna je per bankoverschrijving kunt betalen. Ook kan ik je een tikkie sturen, zodat je jouw betaling gemakkelijk via de mobiele telefoon kunt voldoen. Als jij dat fijn vindt, is contant betalen ook mogelijk.